DESPRE NOI

                CONFORT

  COMODITATE – CALITATE       

MAX-CLEAN.RO DELIVERY

Cu totii iubim hainele dar obligatoriu sa fie CURATE! Tocmai de aceea spalatoria de haine Max Clean iti pune la dispozitie spalare si curatare ecologica si chimica, facand diferenta intre promisiunile altor spalatorii si rezultatele pe care spalatoria max-clean le ofera clientilor sai.

Pentru ca traversam o perioada de criza iar timpul este pretios, curatatoria de haine si covoare max-clean are grija de hainele dar si de buzunarul tau, oferind servicii de calitate la cele mai mici preturi.

La spalatoria de haine Max-Clean vei gasi oferte de spalatorie si curatatorie haine profesionale de nerefuzat,colectarea cat si livrarea comenzilor fiind gratuita la toate locatiile din Bucuresti si Ilfov.

Pentru asta va punem la dispozitie agentii care vor colecta orice articol aveti de spalat sau curatat si care ajunge in spalatorie pentru a fi procesat(spalat/calcat/parfumat/ambalat) iar in 24h de la colectare va fi livrat desigur,GRATUIT!

Curatatoria de haine Max-Clean ofera servicii de spalatorie atat clientilor persoane fizice cat si clientilor persoane juridice, obtinand in urma aprecierilor acestora cel putin nota MAXima.

Spalatoria de haine Max-Clean va ofera servicii complete de spalare, curatare, apretare si calcare a hainelor, covoarelor,  perdelelor sau oricaror alte obiecte ce suporta aceste operatiuni.Va punem la dispozitie cea mai performanta aparatura disponibila pe piata in scopul prestarii celor mai bune servicii.Spalatoria de haine Max Clean vine in intampinarea dumneavoastra cu serviciul GRATUIT DE COLECTARE SI LIVRARE A COMENZII.

 

MAIL:SPALATORIEMAXCLEAN@GMAIL.COM

14283379046931